was successfully added to your cart.

Ny rammer for Norma Denmark

Det at have sin egen produktion kræver en del plads, og i takt med Norma Denmark lige så stille vokser blev pladsen pludselig for trang. Så beslutningen var stor, da vi besluttede at sælge vores helt nyrenoverede hus og købe et nyt kæmpe renoveringsprojekt, der skulle danne rammerne for det nye univers hos Norma Denmark. Huset blev solgt på 10 dage og så var der ingen vej tilbage….. Vi måtte igang med en total renovering på 330 m2. Tænk sig, at man gør det igen. Vi glæder os helt vildt til at vise jer rammerne for Norma Denmark, som står klar om små 2 måneder – forhåbenligt.

"En ny TOTAL renovering - tænk sig at man gør det to gange i streg. Dette bliver min sidste renovering" !

Norma Denmarks nye hjem

Vores Accessories Produkter