was successfully added to your cart.

Norma mit hjertebarn

Vores nye online univers er klar – og vi har glædet os helt vildt til at vise jer det. Tanken bag har været at skabe et univers til det for tidligt fødte barn og hele familien. Med min erfaring som mor til et for tidligt født barn, står jeg klar med en masse viden, råd og produkter til de små seje fightere og deres familier samt andre, der blot kunne tænke sig at gå på opdagelse i Norma Danmarks univers.

” Tanken bag var at skabe et univers med kvalitets produkter, rådgivning og viden til det for tidligt fødte barn og resten af familien”

Vi har et lækkert udvalgt at unikke produkter, som er dansk produceret – og derfor kun i begrænset mængder. Derudover sælger vi de bedste plejeprodukter til mor og far, som fortjener forkælelse. Med en baggrund som frisør og stylist er jeg altid klar til at give jer den bedste rådgivning og vejledning. Norma Denmark går aldrig på kompromis med design og kvalitet – og vi går ind for økologi og bæredygtighed. Velkommen ♥

Inden for tøj har vi et bredt udvalg til for tidligt fødte børn samt milepælskort, som giver forældrene mulighed for at markere og huske de store milepæle deres små fightere gennemgår. Når man tilbringer mange måneder på et hospital kan det være svært at skelne dagene fra hinanden samtidigt med at man er i en presset situation. Kortene er simple og med søde håndtegnede dyre-motiver, der spreder glæde i en hård periode.

Vores Til for tidligt født Produkter