Om Norma

Jeg er mor til Norma, som meldte sin ankomst til denne verden 3 måneder for tidligt.

Jeg drømte om et stort, sundt og rask barn, og at kunne klæde hende i noget lækkert, sødt og personligt tøj, og derved skabe mere hjemlige rammer. At slippe for at blive mindet om hvor skrøbelig hun var, når hun lå lillebitte i sit alt for store tøj.

Deraf kom min skønne datter og mormor til at lægge navn til mit lille børneunivers med tøj til selv de allermindste.

Vi byder jer velkommen til Norma Denmark – et univers med kun det bedste til det for tidligt fødte barn, søskende og mor. Alle vores produkter er produceret med kærlighed og omtanke – og her i Danmark. Det betyder at vi hele tiden har nogle helt unikke varer i shoppen, som kun produceres i max 100 stk.

Vores værk

Norma er dansk designet børnetøj med finurlige prints og detaljer i str. 38-152. Normas håndstrikket øko-tex linje i 100 % mælkefiber er specielt udviklet til for tidligt fødte. Det ultra bløde mælkegarn er skånsom og plejende for den sarte og fine hud. Der er lagt vægt på at undgå syninger, der kan genere huden, ligesom alle labels er påsyet udvendigt på tøjet.

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet eller design, og vi sætter en ære i at kunne levere unikke varer, der er produceret her i Danmark.

Tak for dit besøg hos Norma. Jeg glæder mig til at tage imod dig som kunde.

Mange hilsner

Om os

– Mor til Norma