Barnets Bog med eller uden præmatur sider

399.00 DKK499.00 DKK

Ryd

“Barndomsminder og historier er noget af det mest dyrebare, vi har. Barnets bog gør det let at forevige dit barns første minder og historier.” Nu også med tillægssider til det for tidligt fødte barn !

Med “Barnets Bog” fra WITHWHITE er det din lille’s første minder og milepæle der er i fokus. Bogen er håndtegnet i grå toner, så det er dit barns historier og billeder, der er i fokus. Fordi bogen er lavet som et ringbind, er det nemt for dig at indsætte plastlommer, fotos, dåbsattest, tegninger osv. Indsæt dem lige der hvor du synes, de passer bedst ind i din baby’s historie.
Gennem de 84 sider følger bogen barnet fra graviditeten til 6-årsalderen/første skoledag.

“Præmatur ekstra siderne” er for dig der har en fortidligt født. Siderne kan du nemt stikke ind i Barnets Bog lige efter siden: “i dag blev jeg født”, og så får du muligheden for at forevige de allerførste minder, milepæle og oplevelser med jeres lille ny. Siderne matcher stilen med de Milepælskort Julie fra WITHWHITE har designet for Norma. Fordi bogen er i ringbind, kan I med fordel også sætte milepælskortene ind i bogen til evigt minde.

De 20 sider (10 ark) indeholder blandt andet:

♥ Min udvikling
♥ Et uge for uge vægt- og længdeskema
♥ Mine søde plejere
♥ Tanker fra den første tid
♥ Tanker fra mor
♥ Tanker fra far
♥ Mine fremskridt
♥ Uge-resume
♥ Mine milepæle