Handelsbetingelser

#YesNormaDenmark
Hos Norma Denmark elsker vi at se vores produkter vist på sociale medier, og vi anmoder dermed om at dele billeder postet af dig, på Instagram eller andre platforme, direkte i vores kanaler. Disse kanaler kan være normadenmark.dk men kan også omfatte andre såsom, nyhedsbrev og sociale mediekanaler (betalt og organisk).

Ved at kommentere og svare #YesNormaDenmark på et billede efter Norma Denmarks anmodning på Instagram, herefter benævnt "billede(r)", accepterer du følgende:

Du giver Norma Denmark, et dansk firma under CVR nummer 37457795, en ikke-eksklusiv, royaltyfri, verdensomspændende licens til at bruge, på enhver måde, der bestemmes efter Norma Denmarks eget skøn og uden nogen forpligtelser til dig, til at bruge dine billeder i deres markedsføring og/eller annoncering, herunder blandt andet retten til at gengive, distribuere, ændre og redigere dine billeder.
Desuden giver du Norma Denmark dit samtykke til at bruge billeder, hvor du kan identificeres til markedsførings- og/eller reklameformål.

Du repræsenterer og garanterer, at du ejer eller kontrollerer rettighederne til det materiale, du har indsendt, og at du har tilladelse fra enhver person(er), der optræder på billederne. Desuden bekræfter du, at du er en enkeltperson (dvs. ikke en virksomhed), du er mindst 18 år gammel eller har forældrenes samtykke, og at Norma Denmarks brug af dine billeder ikke vil krænke nogen tredjeparts rettigheder eller nogen lov.

Herved fritager du Norma Denmark for alle forpligtelser til at betale dig for brugen af ​​dine billeder og frigør og accepterer at beholde Norma Denmark og alle personer, der handler for Norma Denmark fra alle krav (inklusive krav fra tredjemand), ansvar, uanset art, ifm. ved brug af billederne som beskrevet ovenfor.

Dansk lov regulerer disse vilkår og betingelser, hvor kompetente domstole har eksklusiv jurisdiktion for enhver tvist, der måtte opstå som følge af dem.

Du kan altid kontakte os med spørgsmål om vores tjenester eller vedrørende databeskyttelse; info@normadenmark.dk

Hvis du ønsker at trække samtykket til at dele dine billeder med Norma Denmark tilbage, skal du kontakte på info@normadenmark.dk

 

GENERELT
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Norma Denmark.

Betingelser gælder i de tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Norma Denmark. Hvis der findes beskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Norma Denmark.

Ønsker du oplysninger og vejledning eller rådgivning fra Norma Denmark, er denne er vejledende art og vi henviser til leverandører af råvarer mv.

INFORMATION
Norma Denmark

Drosselvej 24
6640 Lunderskov
Danmark

Telefonnummer: (+45) 29 72 59 95

CVR-nummer: 37 45 77 95

KØB HOS NORMA
Pris og levering – I Norma Denmark shoppen kan du betale med kreditkort. Alle priser er opgivet incl. Moms.

Fragt og levering

Hos Norma Denmark bestræber vi os på at sende dine varer samme dag, hvis du bestiller inden kl. 12. Men da vi håndklipper og syer alle vores varer på egen systue, kan der i travle perioder forekomme leveringstid på ca 2-3 dage. Er varen udsolgt kontakter vi dig og leveringstiden er derfor længere. Forsendelser til Bornholm og mindre danske øer kan tage lidt længere tid – typisk et døgn mere. Vi sender varer med DAO og GLS.

Skulle der være forsinkelser hos DAO og GLS så kan Norma Denmark ikke drages til ansvar for det.

Norma Denmark sender gerne varer ud til hele verden, men kontakt os, så kan vi fortælle dig, hvornår din varer vil være fremme og hvad det koster. Her gælder ikke fri fragt. Kontakt os gerne på mail: info@normadenmark.dk

Norma Denmark har ikke ansvar for told og andre afgifter der måtte komme oveni varer købt på www.normadenmark.dk

Norma Denmark tilbyder fri fragt for køb over 499,00 DKK. Er dit køb under dette beløb, koster fragten 39,00 DKK.

Vi går ind for bæredygtighed – økologi, og selvfølgelig også miljøvenlig pakning, så vi genbruger alt vi kan.

Betalingen hæves først når varen er afsendt fra vores lager

Der tages Forbehold for udsolgte varer, pris og trykfejl. Skulle der være en fejl kontakter vi dig.

Der er 14 dages fortrydelsesret – gældende fra den dag du som køber modtager varen. Se mere under menupunktet Returnering og ombytning af varer.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som du har modtaget. Du skal selv afholde udgifter, der er forbundet med at returnere varen.

Udsalg og rabat

Norma Denmark producerer i begrænsede mængder og der vil aldrig være mere end 100 stk. af hver style, pånær basisserien. I nogle produktioner er der 20 stk. og andre mere eller mindre. Det betyder, at du som kunde altid er sikker på, at det unika varer, og der findes kun det, der er på lager, eller det der er på råvarelageret til produktion.

Det betyder også, at der ikke er udsalg og varer sættes ikke ned.

Kredit

Norma Denmark arbejder ikke med kreditløsninger.

Værneting og lovvalg

Enhver tvist mellem køber og Normadenmark.dk- herunder fortolkning af Norma Denmark´s handelsvilkår, afgøres af Sø- og Handelsretten i København i henhold til dansk lovgivning med dansk som gyldigt sprog.

Personlige oplysninger / sikkerhed

For at handle på vores webshop skal du som køber registrere dig med følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne registreres hos Norma Denmark og transmitteres og lagres elektronisk i ukrypteret form. Vores butik har jf. regnskabsloven pligt til gemme oplysningerne i 5 år, hvorefter de slettes. Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Oplysninger afgivet til Norma Denmark videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Norma Denmark har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til vor via e-mail: info@normadenmark.dk

Ingen personlige oplysninger der registreres på Normadenmark.dk bliver overdraget, solgt eller på anden vis gjort tilgængelige for tredjepart. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Norma Denmark.

RETURNERING & OMBYTNING AF VARER
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.normadenmark.dk

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

har modtaget din vare
får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Hvis pakken returneres til os pga. manglende afhentning forbeholder vi os ret til at opkræve et gebyr på 49,-

Såfremt du som køber fortryder efter de 14 dage, bytter eller tager normadenmark.dk ikke varen retur.

Vi behandler alt retur indenfor 2-5 hverdage efter modtagelsen.

Returnering af varer

Vi betaler penge tilbage for alle returvarerne og hvis du ønsker en anden størrelse, bedes du lægge en ny ordre. Dette sikrer en hurtigere levering til dig og du risikerer ikke at varen i mellemtiden er udsolgt.

Ønsker du at returnere en vare købt hos Normadenmark.dk skal du så hurtigt så muligt og senest 14 dage efter modtagelse af varen sende varen retur. Du afholder selv udgifterne i forbindelse med at sende din vare retur til os. Husk at vedlægge den faktura du modtog med købet og noter, hvilke varer du returnerer og ønsker pengene retur for.

Vi opfordrer til, at man returnerer varerne som forsikret pakkepost. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

(Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav uden omdeling eller lignende.)

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi varens pris, dog ikke leveringsomkostninger forbundet hermed. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Når varen er modtaget hos os og vi sikrer os den er i samme stand, som hvis du havde prøvet den i en fysisk butik, vil du få dine penge retur.

Varer returneres til Norma Denmark, Drosselvej 24, 6640 Lunderskov

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik og så den kan sælges igen.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

FORSENDELSE & LEVERING
Forsendelse af varer sker med DAO eller GLS og leveringstidspunkt og transport levering af varer fra Norma Denmark anses for sket, når køber har fået varen udleveret. Leveringstid er 1-3 dage. Risikoen for varer købt hos Norma Denmark overgår til dig som køber på leveringstidspunktet.

Reklamation – Eventuelle fejl eller mangler ved levering af varer fra Norma Denmark skal påvises straks efter fejlen er registreret. Det er din pligt som køber at angive og på forlangende at vise, hvordan fejlen eller manglen viser sig. Hvis du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til info@normadenmark.dk

Du kan som udgangspunkt klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har modtaget varen. For varer med begrænset levetid, er din klagemulighed afgrænset til holdbarhedsperiode og som er angivet på varen eller af Norma Denmark. Norma Denmark yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse eller vold. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Norma Denmark inden for rimelig tid. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Klage via ODR forbrugerportalen

Hvis køber af den ene eller anden grund ønsker at klage over NormaDenmark, skal dette gøres via EUs forbrugerportal ODR via dette link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Vi håber dog at du som køber vil kontakte NormaDenmark på info@normadenmark.dk ,og at vi sammen kan løse eventuelle uoverensstemmelser.’